top of page
SZOLGÁLTATÁSAINK

Kiemelkedően képzett munkatársak, több mint 20 év alatt felhalmozott tapasztalat és know-how

Egy tipikus STRATEGO coaching folyamat minden esetben a nulladik találkozóval kezdődik, mely elsősorban a témák felvázolásáról, a célok kijelöléséről és a közös munka kereteinek egyeztetéséről szól. Ezt követően Mick Cope együttműködésen alapuló modelljét követve megkezdődik a folyamat, ami feladattól, témától és a körülményektől függően coach-aink képzettségéből adódóan különböző módszerek széles tárházából meríthet, így a kliens mindig személyre szabott folyamatban fejlődhet. A  STRATEGO szemléletének egyik legfontosabb pillére, hogy a coach a háttérben marad, nem tolakszik előre saját ötleteivel, viszont felel a folyamat egyensúlyáért.

COACHING

FELNŐTTKÉPZÉS

A Stratego Kft. célja, hogy partnerei részére gyors és minőségi szolgáltatást nyújtson a szervezet- és humán erőforrás-fejlesztés, valamint a vezetők és munkatársak készségeinek fejlesztése terén.

Ezt a szolgáltatást úgy kívánja nyújtani, hogy közben a vevői igényeket folyamatosan szem előtt tartsa. 

Jelenleg az alábbi programok közül választhat:

 

Kapcsolati hatékonyság fejlesztése - kompetencia fejlesztő rendszer

-A képzésben érintett modulok: Az Önismeret útjai, Kummunikáció, Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés, Kommunikáció haladóknak, Prezentáció és közönségkezelés, Tárgyalástechnika.

-A képzésben való részvétel feltétele: Alapfokú végzettség

-A tervezett képzési idő: összesenn 132 óra melyből az elmélet 21, míg a gyakorlat 111 órát tesz ki.

-A képzés formája: csoportos képzés

-A tanfolyam elvégzését követően minimum 90%-os részvétel esetén minden résztvevő Tanúsítványt kap.

Szervezeti működés fejlesztése - kompetencia fejlesztő rendszer

-A képzésben érintett modulok: Vezetői alapképzés, HR továbbképzés vezetőknek, A vezető mint coach és mentor, Csapatépítés, Változás- és Válságmenedzsment, Stersszoldás komplex program.

-A képzésben való részvétel feltétele: Középfokú végzettség

-A tervezett képzési idő: modulonként összesen 16 óra melyből az elmélet 3, míg a gyakorlat 13 órát tesz ki.

-A képzés formája: csoportos képzés

-A tanfolyam elvégzését követően minimum 90%-os részvétel esetén minden résztvevő Tanúsítványt kap.

Felnőttképzési engedélyszám: E-001169/2015

KKV-KOMPLEX

Tanácsadói tevékenységünk során rendszeresen kerülünk kapcsolatba kis- és középvállatokkal. E cégek sajátosságai különleges megközelítést és megértést igényelnek.​ Kiindulási alapunk minden esetben az, hogy a szervezet egészével foglalkozunk. A teljes struktúra és a működés megismerése után teszünk javaslatot arra, hogy milyen területeken érdemes beavatkozni. Lehetőség szerint a szervezet minden tagjának bevonásával, komplex módon végezzük a fejlesztést, és az eredmények mérhetővé, megfoghatóvá tételére e munkáink során is különös gondot fektetünk.

SZERVEZETFEJLESZTÉS

A szervezetfejlesztésnek számtalan irányzata létezik kezdve a strukturális megközelítéssel, egészen az emberi erőforrás-központú szemléletig. A STRATEGO „szervezett fejlesztési” módszerében azonban a lényeg a rendszerszintű gondolkodás. Mint ahogy az emberi szervezetben is okozhat fejfájást egy lúdtalp, ugyan úgy egy vállalati közegben is hathat egymásra két látszólag egymástól független tényező. Ezért elengedhetetlen a folyamatok mozgatórugóinak és alkotóelemeinek teljeskörű feltérképezése és megértése, hogy a létrehozandó változások ne csak tüneti kezelést, hanem valós megoldást jelentsenek.

A STRATEGO értelmezésében a tréning interaktív tanulási forma, alkotói folyamat, ahol a résztevők és a trénerek közösen dolgoznak, ezáltal az új ismeretek sokkal hatékonyabban és mélyebben, készségszinten rögzülnek. A sikeres tanuláshoz és fejlődéshez megfelelő motiváció szükséges, ezért tréningjeinken olyan feltételeket, kereteket és módszertant biztosítunk, ahol az egyén motivációs szintje is fejlődhet.

TRÉNINGEK

DIAGNÓZIS/ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Kiindulási alapunk minden esetben az, hogy a szervezet egészével foglalkozunk. A teljes struktúra és a működés megismerése után teszünk javaslatot arra, hogy milyen területeken érdemes beavatkozni.

Lehetőség szerint a szervezet minden tagjának bevonásával, komplex módon végezzük a fejlesztést, és az eredmények mérhetővé, megfoghatóvá tételére e munkáink során is különös gondot fektetünk.

szervezetfejlesztes
trening
coaching
kkv-komplex
felnottkepzes
diagnozis
bottom of page