top of page
054.jpg
DR. LUDVIGH KÁROLY

25 éve dolgozom a HR- és OD-tanácsadói szakmában tanácsadóként, trénerként.

Lélekgyógyász alapképzettség és gyakorlat, nagyvállalati és multinacionális környezetben eltöltött évek, vezetői tanulmányok (MBA, Változás- és válságmenedzsment, stb.) és sokrétű szervezet-fejlesztői, tanácsadói tapasztalat: a szakmai alapot ezek biztosítják jelenlegi munkámhoz, amely során a MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZEMÉLYESSÉG elsődlegességét vallom.

 

Executive és business coach vagyok 17 éves, jó 2500 órányi coaching tapasztalattal; 2015-ben ICF – „Az Év Coacha” – díjazott; az idén 24 éves Stratego Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

2017-től a Professzionális Coaching Egyesület elnökeként is tevékenykedem

 

Legkedvesebb területem a VÁLTOZÁS; a változás rendszerben – közeli és távoli összefüggésekben – való megközelítése; változás és tanulás az egyének és a szervezetek kölcsönhatásában; az ellenállások, illetve azok feloldásának, kiaknázásának lehetőségei.

052.jpg
MAGYAR ATTILA

Több mint két évtizede foglalkozom szervezeti tanácsadással.

Dolgoztam kis- és nagyvállalat belső és külső konzulenseként, beosztottként és irányítóként. Széleskörű tapasztalatokat szereztem a személyzet-kiválasztás, tréningek és támogató-fejlesztő folyamatok terén. Szervezetpszichológusi szakképzettségem, több éves vezetői gyakorlatom és többféle fejlesztési módszertanban szerzett jártasságom ad kellő alapot ahhoz, hogy ismereteimet mások számára is átadjam.

Businessman

raczzsu@t-email.hu

+3630/931-3311

DR. RÁCZ ZSUZSANNA

Amióta a világra eszméltem, szenvedélyesen érdekel minden, ami az ember fejében és lelkében történik, a matematikától a nevetésig. Így tanultam marketinget, és így lettem pszichiáter, pszichoterapeuta, tréner, tanácsadó, homeopata orvos.

A szenvedély maradt, a  több évtizedes tanulás és tapasztalat pedig elköteleződést, hitet és derűt adott mellé.

bottom of page