top of page
RÓLUNK MONDTÁK

“Számomra a legfontosabb az az elképesztő mennyiségű információ volt, amit játék közben szedtünk össze!”

​​

“A reggeli megérkezéskor semmi kedvem nem volt ehhez az egészhez. Ez az érzésem néhány óra alatt megváltozott, és nagyon izgalmas volt részt venni a munkában. A tréning nagyon hatékony volt, bár az igazi haszna majd a mindennapokban jelentkezik. Úgy gondolom, szükségünk lesz hasonló tréningekre a jövőben is. Nagyon sokat tanultam az odafigyelésről és a megértésről (mit is akar a másik közölni), az önismeretről és az önkontrollról. Köszönöm, hogy itt lehettem.”

“Nagyon gyakorlatias volt, és nagyon jól lehet használni a hétköznapi munkahelyzetekben. Olyan módszereket tanultunk, amiket eddig legföljebb ösztönösen alkalmaztam.”

​​

“Kell vagy hat hónap, hogy megemésszük a tanultakat. Ennek a csoportnak fél évente szüksége van egy ilyen tréningre. Tényleg megérdemeljük.”

“Szeretném folytatni. Igen sok értékes dolgot tanultunk a két nap alatt. Nagyon elégedett voltam a trénerrel. Jó hangulatú tréning volt, fontos felismerésekre jutottam magammal kapcsolatban. Az önismereti és a vezetői helyzet-gyakorlatokat kifejezetten élveztem.”

„Semmi mellébeszélés, érezhető és látható széles szakmai tudás, nincs üresjárat, el lehet fáradni, a ritmus mégsem feszített.”

„Széles látókörű, felkészült, dinamikus.”

​​

„Remek tematika, jó részletezettség. Mindig az igényeknek megfelelően részleteztük a problémákat.”

„Az eddigi legjobb tréner, akivel volt alkalmam együtt dolgozni.”

​​

„Érdekfeszítő volt a tréning, bevonásra kerültünk mi is maximálisan az ’elmélet’ oktatása során. Nekem bejött az előadásmód is, különösen hogy megosztásra kerültek a tréner részéről saját tapasztalatok is.”

„Nagyon jó módszereket választottak arra, hogy bele tudjunk menni a mélyebb problémákba, konfliktusokba.”

„Nagyon ott voltak velünk. Követték, irányították és egyben teret is hagytak a csoport-folyamatoknak.”

​​​​

„Ez a fajta fejlesztési tréning minden elméleti és gyakorlati feladatával hozzájárul vezetői fejlődésemhez. Őszintén és részletesen feltárhatom problémáimat és tanulhatok társaim tapasztalataiból is.”

bottom of page