top of page

Születésnapi köszön(t)és…

Ma, 2017. szeptember 3-án 24 éves a STRATEGO!

Az ÚT, az élmény, a kanyarok, a hullámhegyek és -völgyek, a csúcsok, a mélypontok, a kívánt és kényszerű változások, a szív, a lélek, a lelkesedés, a letörések, az elakadások és feloldódások, a nekirugaszkodások és megtorpanások, a futás és a szárnyalás, a várakozások, a tanácstalanságok és az eufóriák, mindazok a nehézségek és sikerek, meglassulások és megújulások, újra-tervezések és alkotások és minden, ami csak kísérte utunkat, egyszerre elmondhatatlan –

ezért hirtelenjében nézzünk csak pár egyszerű adatot, számot.

  • 24 év a pályán.

  • Az évek során összesen körülbelül ugyanennyi tanácsadó Kolléga, „vendégművész”, Partner-oldali tréner-társ, gyakornok dolgozott a STRATEGO égisze alatt – köszönjük, hogy együtt működhettünk Veletek vagy működhetünk mai nap is!

  • Diagnozis, szervezeti átvilágítás, szervezet-fejlesztés, tréningek, workshopok, tanácsadás, coaching, speciális, eredeti programok, nagylétszámú konferenciák, emberi és/vagy szervezeti krízis-helyzetek kezelése, stb. – ezen a területen jutottunk egyre mélyebbre, egyre előbbre, egyre magasabbra

  • jóval több, mint 100 Vállalati Ügyféllel együtt-működve a multi-világból, a kkv-szektorból, a mikro-vállalkozások köréből és a non-profit szférából is; egyéni Ügyfeleinket pedig már tényleg nehéz volna megszámolni.

  • Köszönjük mindannyiuknak, hogy minket választottak akár több, mint egy évtizeden át, akár hosszú évekig, akár csak hónapokig vagy néhány alkalom erejéig. Köszönjük, hogy dolgozhattunk – dolgozhatunk – velük, az újra és újra megújuló bizalmat, és mindazt a tudást, amit – miközben tudást adtunk – tanultunk!

  • 24. születésnapunk alkalmából szeretettel köszöntjük azt a sokszor 10000 embert, akik eddigi közös munkáink során, mindenféle programjainkon részt vettek!

Hatalmas tapasztalat ez a 24 év - meg, persze, ami még hozzájön az előtte való időből, Kollégáink „párhuzamos” élettörténeteiből, és így tovább!

Mi mást kívánhatnánk e napon, mint hogy az elkövetkező években minél többet meg tudjunk osztani ebből a tudáshalmazból, tapasztalatból Ügyfeleink, Partnereink és persze a magunk legnagyobb örömére!!!

… és hogy így továbbra is a legmesszebb menőkig igaz legyen:

Boldog (újjá-) születésnapot Mindannyiunknak!

* * * * * * * *

KÖVETKEZŐ bejegyzés: "Már a fülemen jön ki a projekció!"

bottom of page